Ajattelin että jos saisin aikaiseksi kirjoitella uniani tänne, kun tuo kynällä kirjoittaminen tuntuu olevan nykyään liian vaikeaa! Valitettavasti...

Unet ovat minulle tärkeitä ja yritän parhaani mukaan muistaa ja analysoida niitä. Kuten olen kuullut sanottavan,

*Uni jota ei muista, on kuin kirje jota ei avata*

Unipäiväkirjaa olen yrittänyt pitää, ostin oikein oman muistikirjan ja kynän sitä tarkoitusta varten, mutta parin yön jälkeen sekin homma sitten vain jäi. Toivotaan, että tänne saisin kirjoiteltua niitä ylös sillontällön, niihin on kiva sitten myöhemminkin palata kun ne ovat täällä tallessa.

No, tästä se lähtee:

Näin toissayönä tosi pahaa unta, joka liittyi rakkaaseen kissaani (voisinkin muuten omistaa yhden kategorian kissalleni Sissille!). Olin isäni luona käymässä, ja minulla oli Sissi mukana, en tiedä miksi, koska Sissi ei tule toimeen muiden kissojen kanssa ja isälläni on kissa (Kassu nimeltään). No, niinhän siinä sitten kävi että Sissi ja Kassu ottivat yhteen. Jostain syystä vain katsoin vierestä enkä tehnyt mitään, ajattelin kai ettei se ole mitään vakavaa, siinäpähän painivat. Yhtäkkiä Kassu sitten puraisi ja retuutti Sissiä ihan kunnolla (todellisuudessa tilanne varmaan olisi ollut päinvastoin...). Sissille tuli hirmuinen reikä kylkeen, josta vuoti paljon verta. Menin ihan hysteeriseksi ja lähdin Sissi sylissä juoksemaan. Pidin haavaa kädelläni, ja sormieni välistä pursusi verta. Huusin äidilleni (joka ei asu isän kanssa, kai se oli vain kylässä siellä), että "Sissi kuolee! Etsi äkkiä eläinlääkärin numero luettelosta!" Äiti selaili tosi pitkään puh.luetteloa, ja aloin ärsyyntyä ja panikoitua kun ei alkanut löytyä. Sitten äiti antoi sen luettelon minulle ja sanoi että "tuossa", mutta näin heti ettei se mikään eläinlääkärin numero ollut, en muista enää tarkemmin mikä yritys se oli, ja äiti vaan väitti että kyllä se on. Minä olin tosi vihainen, ja aloin etsiä itse oikeaa numeroa. Sissi makasi pöydällä siinä vieressä ja oli ihan rauhallinen. Se ei jaksanut kuin vähän nostaa päätään ja katsoi minuun. Veljeni tuli paikalle myös jollain pikkuruisella polkupyörällä (hän on 32 v). Ei se siinä unessa mitenkään ihmeellistä ollut. Sekin kauhistutti että isä asuu maalla, ja lähimpään eläinlääkäriin olisi ollut n.10km. Isä siinä sanoi veljelle, että "kai sinä viet tuon kissan?", mutta veli vain ajeli sillä ärsyttävällä pyörällä.

Sitten heräsin enkä enää saanut unta.

Mikä pahinta, myöhemmin sinä päivänä Sissi nukkui ja ajattelin ohimennen varovasti silittää sitä niskasta. Se yleensä säpsähtää heti, mutta nyt silitin eikä se reagoinut mitenkään. Silitin kovemmin - ei reagoi. Otin niskakarvoista kiinni ja hellästi ravistin - ei vieläkään mitään!! Ajattelin heti sitä unta, nytkö se kuoli! Sydän alkoi hakkaamaan hulluna. Tönäisin sitten Sissiä aika rajusti, ja siihen se heräsi! Se oli vain nukkunut tooosi sikeästi, ja oli ihan unenpöpperöinen, ajatteli ihan selkeesti että "mitä hittoo sinä siinä riehut?" :D Ihmejuttu kyllä. Tuo sama on käynyt joskus ennenkin, että se on nukkunut niin sikeästi että olen jo hetken luullut sen kuolleen. Kamala tilanne. No onneks kaikki oli hyvin :)