No niin, tämäpäs onkin sitte ihmeellinen juttu! Näin unta, jossa oli kaksi eläintä, joita kumpaakaan en tiennyt olevan olemassakaan. Tai ainakaan muistanut tietoisesti. Googletin jälkeenpäin tuntomerkkien perusteella ja molemmat löytyivät: eläimet olivat maaorava ja maasika 

Unessa olin iskäni kanssa menossa autolla hänen kodilleen päin (mökkimme on myös samalla suunnalla). Iskä pysäytti jostain syystä auton risteykseen ja lähti kävelemään jonnekin, ilmeisesti mökille, koska se oli siinä lähempänä. Huomasin metsän reunalla vähän jännän näköisen oravan, joka siis jälkeenpäin osoittautui maaoravaksi. Menin vähän lähemmäksi sitä, mutta harmikseni se säikähti minua kovasti. Se alkoi kasvaa, ja lopulta siitä tuli tosi kummallisen näköinen otus. Pulska, lyhytjalkainen ja pitkäkärsäinen, joka siis myöhemmin osoittautui maasiaksi. Sika lähti hyökkäämään minua päin, ja juoksin karkuun. Hyppäsin auton päälle, mutta se hyppäsi perässäni sinnekin. Onneksi iskä tuli juuri silloin takaisin, ja sai hämättyä otuksen pois kimpustani, mutta tilanne oli edelleen tosi pelottava.

Heräsin. Minua nyt jälkeenpäin huvittaa ja ihmetyttää, että miten voin nähdä unta kahdesta olemassa olevasta eläimestä, joista en tiennyt mitään ennenkuin näin tätä unta. Ja tuo nimienkin samanlaisuus, MAAorava ja MAAsika.  Jännä juttu :)